Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

16. 07. 2019. 22:57   >>  22:55

KVALIFIKACIJE ZA LŠ

Zvezda u drugom kolu, čeka je Helsinki

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su večeras u revanšu u Beogradu pobijedili Suduvu sa 2:1.

Prva utakmica prošle nedjelje je završena bez golova, dok su strijelci za Zvezdu u revanšu bili Ričmond Boaći u četvrtom i Marko Marin u 28. minutu. Jedini gol za Suduvu postigao je Mihret Topčagić u 96. minutu.

Prolaz Zvezde se ni u jednom trenutku nije dovodio u pitanje. Crveno-bijeli su bili bolji od samog početka revanš susreta i golovima u prvom poluvremenu obezbijedili plasman dalje.

Utakmicu je između ostalog obilježilo isključenje Marka Gobeljića u drugom poluvremenu.

Gobeljić je grubo startovao nad igračem Suduve Ivanom Hadlikom, koji je doživio težu povredu.

Suduva nije imala šanse, sve do pred kraj utakmice, kada je lopta poslije šuta jednog fudbalera litvanskog kluba pogodila prečku.

Zvezda je nakon toga u nekoliko navrata pokušavala da postigne i treći gol, ali je umjesto toga Suduva preko Topčagića smanjila na 2:1.

Crvena zvezda će u narednoj rundi kvalifikacija igrati protiv finskog kluba HJK Helsinki, koji je u prvom kolu bio bolji od HB Toršavna sa Farskih Ostrva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније