Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 07. 2019. 19:02   >>  21:10

OPTIMIZAM U TABORU NIKŠIĆANA

Rakojević: Da ne preuveličavamo kvalitet rivala

Trener Sutjeske Nikola Rakojević je rekao da želi da njegova ekipa u revanšu protiv Slovana odigra hrabro i da ne preuveličava kvalitet rivala.

On je istakao da je Slovan i dalje favorit za plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Oni jesu napravili par izglednih šansi, ali one su nastale zbog problema u našim redovima, odnosno mi smo im dozvolili da uđu lako u te šanse. Nadam se da ćemo biti puno bolji jer pet dana rada nije malo u ovom pripremnom perodu, jer nama je 30. dan rada, a njima prvenstvo počinje za 3-4 dana, tako da su oni i u tom dijelu neke fizičke pripremljenosti jači od nas. Međutim, ja samo želim da mi izgledamo dobro, da izgledamo pravo, da mi izađemo hrabro. Da mi nijednog trenutka ne preuveličamo njihovu formu i njihovu ekipu koja je stvarno dobra. Želim samo da budemo skoncentrisani, da vjerujemo da možemo da uradimo pravu stvar, a tako smo se spremali i ovih 5-6 dana“, naglasio je Rakojević.

Vezista našeg šampiona Branislav Janković je optimista pred okršaj sa Slovacima.

"Ja bih lagao ako bih rekao da ne očekujem prolaz dalje. Mi se zaista nadamo i fokusirani smo na utakmicu, a i rezultatom u prvoj utakmici smo nametnuli sebi taj blagi pritisak. Razmišljamo u tom pravcu da idemo dalje i sve drugo za nas bi bio loš rezultat. Oni imaju veći kvalitet, ali to ne mora ništa da znači što se vidjelo i u prvom meču. Naravno da moramo da obratimo pažnju na te njihove opasne napade, opasna krila i sigurno da ne smijemo da dozvolimo da imaju onoliko prilika, jer smo u prvom meču imali sreće i sada bi vjerovatno pogađali te šanse, a takođe i znamo koje su njihove boljke tako da ćemo gledati da to iskoristimo“, naveo je Janković.

Revanš meč 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Sutjeske i Slovana igra se sjutra od 20.15h.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније