Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 07. 2019. 19:37 >> 19:36

PREMINUO U 54. GODINI

Real odao poštu Zidanovom bratu

Najveći svjetski klub, Real Madrid, minutom ćutanja odao je danas poštu Faridu, bratu trenera i igračke ikone Zinedina Zidana.

Farid je izgubio bitku u borbi protiv raka u 54. godini.

Podsjetimo, Zidan je juče napustio pripreme Reala u kanadskom Montrealu, kako bi posljednje sate života proveo s bratom, a prema prvim informacijama smrt je nastupila rano jutros i to u trenucima kada su na okupu bili svi članovi porodice.

Ovu vijest potvrdio je i Real Madrid na svojoj zvaničnoj stranici, a napisali su da su svi članovi prvog tima u znak podrške svom treneru prije početka treninga održali minut ćutnje.

I sin trenera Real Madrida, Luka Zidane, takođe je tražio slobodno od Racing Santandera, kako bi se pridružio porodici i bio uz njih u ovim teškim trenucima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније