Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Mina, Anadolija, TVCG

11. 07. 2019. 22:24   >>  23:13 5

KVALIFIKACIJE ZA LE

Budućnost slavila u Estoniji, ubjedljiv poraz Zete

Fudbaleri Budućnosti pobijedili su danas u Rakvereu estonsku Trans Narvu 2:0, u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Budućnost je do pobjede došao golovima Igora Ivanovića u 12. i Miloša Majića u 88. minutu.

Revanš utakmica na programu je narednog četvrtka u Podgorici.

Budućnost će, ukoliko eliminiše estonsku Trans Narvu, u drugom kolu kvalifikacija igrati sa ukrajinskom Zorijom iz Luganska.

Zeta je kao domaćin izgubila od mađarskog Fehervara sa 1:5.

Fehervar su do pobjede pod Goricom vodili Loik Nego u 3, 13. i 24, Roland Juhač u 87. i Sabolc Hušzi u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena.

Jedini pogodak za Zetu postigao je Balša Goranović u 18. minutu.

Revanš utakmica na programu je u četvrtak.

Bolji iz duela Zete i Fehervara u drugom kolu igraće sa boljim između Breidablika (Island) i Vaduza (Lihtenštajn).

OFK Titograd je u utorak poražen u Sofiji od ekipe CSKA 4:0.

Od ekipa iz regiona važne pobjede su upisali Domžale, Zrinjski, Radnik i Čukarički iz iz Srbije.

Široki Brijeg kao domaćin izgubio od K. Almatija rezultatom 1:2.

Makedonski Škupi je u gostima igrao neriješeno 3:3 protiv jermenskog Pjunika Jerevana. Albanska Teuta je kao gost u Litvaniji izgubila od Ventspilsa rezultatom 3:0, dok je Alaškert savladao Makedoniju GP sa 3:1.

Albanski predstavnik Laci je remizirao 1:1 sa Hapoel Ber Ševom, Radnički Niš je kao gost izgubio od estonske Flore sa 2:0, dok je slovenački Domžale upisao pobjedu u gostima protiv Balzana s Malte rezultatom 4:3.

Zrinjski je u gostima u Makedoniji slavio protiv Akademije Pandev s 3:0, a albanski Kukeši je istim rezultatom poražen u Mađarskoj od Debrecena. Slovenska Mura je u gostima poražena od Makabi Haife rezultatom 2:0. Radnik iz Bijeljine je kod kuće savladao Trnavu sa 2:0.

Olimpija Ljubljana je kod kuće izgubila s 2:3 od letonskog RFS-a, a Čukarički iz Srbije je slavio protiv jermenskog Banants Jerevana rezultatom 3:0.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније