Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

10. 07. 2019. 15:00   >>  15:00

OČEKUJU 200 MILIONA EURA

Real prodaje igrače kako bi prikupio novac za Pogbu

Fudbalski klub Real Madrid planira prodaju nekolicine igrača kako bi prikupio novac za dovođenje Pola Pogbe iz Mančester junajteda, prenijela je danas Marka.

Real je već prodao Markosa Ljorentea, Raula de Tomasa, Matea Kovačića i Tea Ernandesa i zaradio 125 miliona eura, ali potrebno je još 200 miliona kako bi došao francuski fudbaler.

Uprava Reala vjeruje da može da prikupi još 200 miliona eura prodajom nekolicine prvotimaca koji su spremni na transfer.

Real može da zaradi na Hamesu Rodrigesu, koji se vratio iz Bajerna sa dvogodišnje pozajmice, a za njega su zainteresovani Atletiko Madrid i Napoli.

Predviđeni za odlaske su i Isko, Garet Bejl, Lukas Vaskes, Kejlor Navas i Marijano Dijas, čijom bi prodajom Real došao do sume kojom bi kupio Pogbu.

Pogba je sa Mančester junajtedom na pripremnoj turneji po Australiji, a prošlog mjeseca rekao je da je pravo vrijeme da promijeni klub. Njegov menadžer nedavno je rekao da aktivno radi na realizaciji transfera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније