Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

08. 07. 2019. 21:03 >> 21:02

U PSŽ-U RAZOČARANI

Nejmar se nije pojavio na treningu

Pari Sen Žermen oglasio se saopštenjem u kome se navodi da će Nejmar morati da objasni zašto se nije pojavio na treningu kako je bilo dogovoreno.

Francuski mediji prenijeli su da se Nejmar u ponedjeljak nije pojavio na početku priprema kako je bilo dogovoreno sa klubom, a potvrdio je to i Pari Sen Žermen koji je najavio i "preduzimanje akcije" po ovom pitanju.

U saopštenju kluba se navodi:

"Ovog ponedjeljka. 8. jula, Nejmar da Silva Santos Junior imao je obavezu da se pojavi kako bi počeo aktivnosti sa prvim timom Pari Sen Žermena. Klub može da potvrdi da se Nejmar nije pojavio na dogovorenom mjestu u zakazano vrijeme iako nije imao odobrenje kluba. Pari Sen Žermen osuđuje ovakvo ponašanje i žali zbog ove situacije i preduzeće predviđene mjere", navodi se u saopštenju, prenosi Sport klub.

U posljednje vrijeme sve je jasnije da bi i klub i igrač željeli da prekinu saradnju započetu pretprošle sezone. Sve se češće priča o Najmarovoj želji da se vrati u Španiju, a i Pari Sen Žermen traži svoju računicu i "spušta" cijenu igraču.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније