Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 02. 2013. 16:45 >> 16:41
1

TRAŽI BOLJI STATUS

Roben hoće veću minutažu

Holandski fudbalski reprezentativac Arjen Roben poručio je da nije zadovoljan trenutnom minutažom u ekipi Bajerna.

Holanđanin je istakao da od trenera Jupa Hajnkesa očekuje mjesto u startnoj postavi protiv Arsenala u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

"Nisam srećan, želim da igram više. U utorak nas očekuje duel sa Arsenalom, to je velika utakmica i ne vidim nijedan razlog da ne budem u timu", rekao je Roben za njemački Skaj sport.

Holanđanin je samo jednom bio starter na posljednje četiri utakmice, na kojima je Bajern zabilježio maksimalan učinak, bez primljenog gola.

Bavarci su sinoć savladali Volfsburg u gostima sa 2:0, a Roben je postigao drugi gol, iako je na terenu proveo samo 11 minuta, pošto je u 79. minutu zamijenio Franka Riberija.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније