Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92, objavila B.B. ]

07. 07. 2019. 09:56 >> 09:56

MESI LJUT OPTUŽIO SUDIJE

Trofej unaprijed dodijeljen Brazilu

Najbolji fudbaler Argentine Lionel Mesi, bio je veoma ljut nakon meča za treće mjesto na Kopa Americi koji je završio u 37. minutu zbog crvenog kartona. On je optužio organizatore i sudije za korupciju i kazao da je pobjednik unaprijed poznat.

Fudbaleri Argentine osvojili su treće mjesto na ovogodišnjem izdanju Kopa Amerike pošto su savladali Čile rezultatom 2:1.

Sjenku na čitav susret bacio je crveni karton Mesiju u 37. minutu, zbog sukoba za loptu poslije pogotka koji je postigao Čile.

Mesi je odbio da učestvuje u ceremoniji dodjele medalja i dok su njegovi saigrači dobijali medalje on je bio u svlačionici.

"Možda je ono što sam rekao prethodnih dana bio razlog da danas ne dobijem samo žuti, već crveni karton. Važno je da je reprezentacija na dobar način završila takmičenje. Možda je crveni karton bio kazna za moje ranije riječi", rekao je Mesi.

Potom se osvrnuo na čitav šampionat i rekao da je trofej unaprijed dodijeljen Brazilu i "osuo paljbu" po sudijama.

"Trofej je unaprijed dodijeljen Brazilu. Nadam se da sudije i VAR neće imati uticaja na meč i da će omogućiti Peruu da igra utakmicu, ali koliko mi se čini biće teško. Sudija je mogao da proveri šta se dogodilo, ali VAR nije korišćen. Iako sam bio bijesan što nijesam mogao da završim meč, sada se malo smirujem. Ne moramo da budemo dio ove korupcije, sve vrijeme takmičenja, prema nama niko nije pokazao poštovanje. Mislim da smo oštećeni, da nam namjerno nije dozvoljeno da budemo u finalu, sudije ne dozvoljavaju ljudima da uživaju u fudbalu. Ipak, odlazim odavde podignute glave i ponosan na saigrače koji su dali sve od sebe. Nadam se da će im biti ukazano zasluženo poštovanje, jer ovo je tim koji još mnogo može da pruži", poručio je Mesi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније