Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

30. 06. 2019. 16:55 >> 17:19

ISPRED LEKLERA

Ferstapen pobijedio u Austriji

Vozač Red Bula Maks Ferstapen pobijedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Austrije.

Ferstapen je ostvario drugu uzastopnu pobedu na Red Bul Ringu, a ukupno šestu u karijeri, a prvu ove sezone. On je u 69. krugu obišao vozača Ferarija Šarla Leklera, koji je trku završio na drugom mjestu. Njihov duel je pod istragom redara.

Treće mjesto zauzeo je vozač Mercedesa Valteri Botas.

Četvrti je bio Sebastijan Fetel iz Ferarija, a peti je vodeći u generalnom plasmanu Luis Hamilton iz Mercedesa. To je prvi put ove sezone da Hamilton nije obezbijedio plasman na podijum.

Vozač Meklarena Lando Noris zauzeo je šesto mjesto, sedmi je bio Pjer Gasli iz Red Bula, a osmi Karlos Sainc iz Meklarena. Vozači Alfa Romea Kimi Raikonen i Antonio Đovinaci zauzeli su deveto i 10. mjesto.

Naredna trka u šampionatu na programu je 14. jula za Veliku nagradu Velike Britanije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније