Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Sport klub [ Objavio: O.Z. ]

29. 06. 2019. 23:18 >> 23:27

VAR RASTUŽIO URUSE

Suarez tragičar, Peru na penale do polufinala

Penali su i treći put odlučivali u četvrtfinalu Kopa Amerike. I treći put u predviđenih 90 minuta nije bilo golova, a na kraju u duelu Urugvaja i Perua odlučio je promašen penal Luisa Suaresa u prvoj seriji - 5:4.

Urusi su definitivno bili bolji rival i imali više od igre. Međutim, Peru, iako oslabljen neigranjem povrijeđenog Džefersona Farfana, je uložio sve snage kako bi se odbranio, u čemu je i uspio, mada je imao i dosta sreće. U prvom redu spasao ih je VAR, koji je šampionu iz 2011. poništio čak tri gola zbog ofsajda.

U prvom poluvremenu Nejtan Nandesa, a u drugom su milimetri odlučivali da se ne priznaju golovi Edinsona Kavanija i Luisa Suarez.

Takođe, Urugvaj je imao i dvije kolosalne prilike. Edinson Kavani u prvom i Dijego Godin u drugom poluvremenu bili su gotovo neometani na pet metara od gola, ali su šutirali visoko preko gola.

Na kraju, Peru je odolio i odluka je pala sa bijele tačke.

Seriju penala promašajem je otvorio Luis Suarez, odnosno sjajno je reagovao Pedro Galjese i ispostaviće se da je to bio ključan detalj! Svi ostali izvođači bili su precizni.

U drugom polufinalu sastaće se veliki rivali Brazil i Argentina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније