Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

29. 06. 2019. 09:13 >> 09:13

POSLIJE PENALA

Sančes odveo Čile u polufinale Kopa Amerike

Fudbaleri Čilea plasirali su se u finale Kopa Amerike, pošto su poslije penala pobijedili selekciju Kolumbije.

Heroj Čileanaca bio je fudbaler Mančester junajteda Aleksis Sančes, koji je postigao odlučujući jedaneasterac.

U petoj seriji Kolumbijac Vilijam Tesiljo promašio je šut s kreča, nakon čega je loptu u ruke uzeo Sančes, koji nije pogriješio.

Na stadionu Korintijansa u Brazilu viđena je velika borba tokom devedeset minuta igre, golova nije bilo i ušlo se u produžetak, gdje su takođe mreže mirovale.

Posjed je bio na strani Čilea, Kolumbija se branila tokom većeg dijela meča, a najbolje prilike da se da gol iz igre viđene su u 17. i 71. minutu.

U oba navrata fudbaleri Čilea uspjeli su da zatresu mrežu protivnika, međutim Nestor Pitana je poništio oba gola. Prvi nije dosuđen zbog ofsajda, a drugi zbog igranja rukom.

Kolumbija je odigrala lošu utakmicu, za 120 minuta uspjeli su da šutnu samo jednom u okvir gola i zasluženo se ne nalaze u polufinalu Kopa Amerike. Čile će u borbi za finale igrati protiv boljeg iz susreta Urugvaj – Peru.

U prvom polufinalu igra se veliki derbi između Brazila i Argentine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније