Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: F.R. [ B92 ]

27. 06. 2019. 10:57 >> 10:56

TRANSFER OD 50 MILIONA EURA

Kovačić prelazi u Čelsi, ostaje najskuplji hrvatski fudbaler

Mateo Kovačić dodatno će se učvrstiti kao najskuplji fudbaler u istoriji hrvatskog fudbala - vezni igrač će zvanično preći iz Real Madrida u Čelsi, koji će ga platiti 50 miliona eura.

To je polovina sume za koju je engleski tim prodao svog najboljeg igrača Edena Azara upravo "kraljevskom" klubu.

Kovačić je prošlog ljeta stigao na Stamford Bridž kao pozajmljen igrač Reala i odmah se učvrstio u startnoj postavi kod Mauricija Sarija, pa je odigrao 51 utakmicu u svim takmičenjima.

Momak koji je rođen u austrijskom gradu Lincu je već bio "vlasnik" najvećeg transfera nekog hrvatskog fudbalera, jer ga je Real platio Interu 38 miliona evra 2016. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније