Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

25. 06. 2019. 16:35   >>  16:32 3

USVOJEN KALENDAR TAKMIČENJA

FSCG: Što hitnije riješiti pitanje selektora

Neophodno je što hitnije riješiti pitanje selektora A reprezentacije, kako bi naš nacionalni tim septembarske mečeve dočekao potpuno spremno, zaključeno je na sedmoj sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Crne Gore, koja je održana danas u Podgorici.

"U cilju pronalaženja adekvatnog rješenja, Izvršni odbor je ovlastio predsjednika Dejana Savićevića i generalnog sekretara Momira Đurđevca za vođenje pregovora sa potencijalnim kandidatima za funkciju selektora”, saopšteno je na sajtu FSCG.

Između ostalog, IO je prihvatio zahtjeve za pomoć Mornaru i Grblju za izgradnju reflektorskog osvjetljenja na pomoćnim terenima u Baru i Radanovićima, zatim Glavnog grada za pomoć u realizaciji projekta rekonstrukcije stadiona Malih sportova, FK Podgorica o finansijskoj pomoći u realizaciji projekta izgradnje moderno opremljenje tribine kapaciteta 2.200 mjesta na stadionu u Donjoj Gorici...

Takođe, usvojen je i kalendar takmičenja za jesenji dio sezone 2019/2020.

Takmičenje u Telekom 1. CFL počinje 3. avgusta i završava se 10. decembra, dok će se mečevi Druge lige igrati od 11. avgusta do 1. decembra.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније