Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

25. 06. 2019. 14:45 >> 14:49

DERBI DAO DOZVOLU

Čelsi može da pregovara sa Lampardom

Uprava fudbalskog kluba Derbi Kaunti dozvolila je danas Čelsiju da pregovara sa trenerom Frenkom Lampardom o angažmanu.

Lampardu je posao u Derbiju prvi trenerski posao, ekipu je preuzeo prošle sezone i predvodio je do finala plej-ofa za plasman u Premijer ligu.

"Približava se početak priprema za oba kluba i nadam se da će ovo omogućiti Čelsiju da brzo završi pregovore", navodi se u saopštenju Derbija.

Britanski mediji prenijeli su da bi Čelsi za 41-godišnjeg trenera platio četiri miliona funti.

Čelsi traži trenera otkako je Mauricio Sari, poslije jedne sezone, napustio klub i preuzeo Juventus.

Lampard je 13 sezona igrao za Čelsi, sa kojim je osvojio tri šampionske titule u Premijer ligi, četiri FA kupa, dva Liga kupa, Ligu Evropa i Ligu šampiona i najbolji je strijelac u istoriji kluba sa 211 golom.

Posljednji fudbaler Čelsija koji je postao trener tog kluba bio je Roberto di Mateo, koji je osvojio Ligu šampiona i FA kup 2012. godine, ali je otpušten poslije samo osam mjeseci.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније