Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

24. 06. 2019. 12:38   >>  12:38

STVARAJU TIM ZA OSVAJANJE LŠ

Red je za pojačanja Juventusa

U Evropi vjerovatno niko toliko silno ne želi da osvoji Ligu šampiona kao Juventus, klub koji je postao sinonim za gubljenje finala u elitnom takmičenju.

"Bjanko-neri" su igrali čak devet finala, a imaju nevjerovatan niz od pet uzastopnih poraza, posljednji je stigao 2017. godine kada je bio bolji Real Madrid.

U svojoj istoriji "ušati" trofej Stara dama je u klupske prostorije donijela dva puta, a na titulu kontinentalnog prvaka se čeka još od 1996. godine.

Juventus je već odavno osvojio Apenine, Italijom vlada punih osam godina, a naredni korak je Stari kontinent, tako piše ugledna Marka, prenosi Sportsport.ba.

Nakon što je prošle sedmice Mauricio Sari predstavljen kao novi trener, u narednim sedmicama red je za pojačanja, odnosno nova, a možda i stara imena u svlačionici.

Madridski list je sastavio listu od pet igrača koji bi trebali da nose dres Juventusa od sljedeće sezone. Ukoliko se njihovo dovođenje realizuje Juve bi možda imao i najmoćniji tim današnjice.

Najbliži angažovanju su defanzivac Mathijs De Liht koji će koštati 70 miliona eura, i koji će prema izvještaju Skaj Sporta zarađivati 15 miliona eura po sezoni.

Biće nastavljena i serija besplatnih dovođenja. Ovaj put red je na Adirena Rabioa za kojeg je spreman petogodišnji ugovor uz platu od 7 miliona eura. Njegova majka i zastupnica Veronika Rabio je već pristala na ove uslove.

Pavel Nedved planira da iskoristi odlično prijateljstvo s Minom Rajolom i u Torino vrati Pola Pogbu. Francuski vezista je već ranije rekao da je vrijeme za nešto novo, a Juve će Mančester junajtedu ponuditi više od 100 miliona eura.

Torinski klub već godinama unazad dovodi najbolje igrače Serije A, a od ovog ljeta stanovnici prijestonice regije Pijemont bi mogli postati Federiko Kijeza i Mauro Ikardi. Kijeza već odavno ima dogovor s Juventusom, dok se eventualni dolazak Ikardija čini najkomplikovanijim jer igra za omrženog rivala Inter.

Ukoliko se doda da je Aron Ramzi još u januaru postao član najtrofejnijeg italijanskog kluba te niz odličnih fudbaler poput Đorđa Kijelinija, Miralema Pjanića, Paola Dibale i Kristijana Ronalda jasno je da će Juventus naredne sezone "sijati strah".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније