Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 06. 2019. 17:05   >>  17:11 5

VEČERAS U 21h

EURO U21 samo na TVCG u HD rezoluciji

Sve utakmice prvenstva Evorpe U21 od večeras gledaoci mogu pratiti direktno na Televiziji Crne Gore, počev od raspleta u grupi A gdje će od 21 sat igrati Italija - Belgija, u Ređo Emiliji, odnosno Španija - Poljska, u Bolonji.

 

Uoči posljednjeg kola Poljska vodi sa šest bodova, ali nema osiguran plasman u polufinale jer je mogu preći Italija i Španija koje imaju po tri boda.

Ove duele, koji se igraju paralelno, možete pratiti u direktnom multiprenosu, što će biti slučaj u naredne dvije večeri kada će u istom terminu odigravati rasplet u grupama B i C.

Posebno zanimljiva biće trka za najboljeg drugoplasiranog gdje svaki gol može da bude odlučujući, a upravo četiri selekcije koje se plasiraju u polufinale obezbijediće i odlazak na oliimpijske igre u tokuju.

Ovo prvenstvo, označeno je od svih kao najjače u istoriji po kvalitetu reprezenacija, a očekivanja su čak i nadmašena. U prva dva kruga viđeni su neki mečevi za pamćenje:  Italija - Španija 3:1, Francuska - Engleska 2:1, Njemačka - Srbija 6:1, Španija - Belgija 2:1 i iznad svih, jučerašnja drama Engleska - Rumunija2:4.

Gledaoci će moći da vide najzanimljiviju i odlučujuću fazu prvenstva zaključno sa finalem koje se igra 30. Juna u Udinama.

Svi prenosi biće na Drugom programu u HD rezoluciji.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније