Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

21. 06. 2019. 23:26   >>  23:24

KLOP PORUČIO

"Kupujmo ako želimo da budemo konkurentni"

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da klub mora da nastavi da troši novac na dovođenje fudbalera ako želi da ostane konkurentan sa najboljim evropskim klubovima.

Liverpul je prošlog ljeta potrošio više od 170 miliona funti na dovođenje Alisona, Nabija Keite, Fabinja i Džerdana Šaćirija, koji su pomogli u osvajanju Lige šampiona i drugog mjesta u Premijer ligi.

Prilikom dolaska Pola Pogbe u Mančester junajted 2016. godine za tada rekordan transfer svjetskog fudbala, Klop je rekao da on, za razliku od drugih klubova, ne želi da troši mnogo novca i da želi da radi drugačije.

Za sada u ljetnjem prelaznom roku Klop nije doveo nijednog igrača.

"Kada sam radio u Njemačkoj, Bajern je imao neograničena sredstva, to je bilo oko 100 miliona funti. U današnje vrijeme, na tržištu, sada za taj novac možete da kupite jednog centralnog beka. Sada je taj novac dovoljan za jednog igrača, ali ne i za plate. Tržište se promijenilo više nego što sam očekivao, ali stojim pri onome šta sam tada rekao", naveo je Klop za ZDF.

"Možda se tada nešto izgubilo u prevodu, ali ono što sam rekao je da, ako dođemo do situacije da je fudbal tu samo zbog novca a ne zbog fudbala, onda odlazim. Isto mislim i sada", dodao je on.

Klop je ipak rekao da njegov klub mora da ulaže mnogo u kupovinu igrača.

"Liverpul je ambiciozan klub i da nijesmo trošili isto koliko su trošili drugi, mi ne bismo bili konkurentni. Svi troše keš, pa moramo i mi isto da uradimo", naveo je Klop.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније