Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

19. 06. 2019. 14:14   >>  14:15

NEZADOVOLJAN U PSŽ

Nejmar želi da se vrati u Barsu

Brazilski fudbaler Nejmar nezadovoljan je u Pari Sen Žermenu i želi da se vrati u Barselonu, prenijeli su danas španski mediji.

"Ne želim više ovdje da igram. Želim da se vratim kući, odakle nije ni trebalo da odlazim", citirao je Nejmara list Mundo deportivo.

Nejmar je upravo iz Barselone otišao u PSŽ za 222 miliona eura.

Mediji se bave mogućim transferom, odnosno razmjenom igrača uz doplatu.

Tako se pominje odlazak Antoana Grizmana u PSŽ. Francuski fudbaler još zvanično nije postao igrač Barselone, iako je dogovorio prelazak u taj klub.

Kao moguće učesnike u transferu mediji navode Usmana Dembelea, Ivana Rakitića i Samjuela Umtitija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније