Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

18. 06. 2019. 21:50   >>  21:55

MENADŽER SAOPŠTIO

Bejl ne ide na pozajmicu iz Reala

Fudbaler Real Madrida Garet Bejl neće ovog ljeta ići na pozajmicu u neki drugi klub, rekao je danas njegov menadžer.

Bejl je izgubio mjesto u timu kod trenera Zinedina Zidana, koji je "odlučio da može" bez Bejla, rekao je menadžer Džonatan Barnet.

Real je već potrošio 250 miliona funti u ljetnjem prelaznom roku na dovođenje petorice igrača, pošto Zidan želi da oformi novi tim, poslije neuspješne prošle sezone u kojoj nije osvojen nijedan trofej.

Real traži veliko obeštećenje za Bejla, čija je nedjeljna plata 600.000 funti i sve to otežava odlazak velškog fudbalera sa "Santjago Bernabeua", prenio je Skaj.

Kao kratkoročno rješenje pominjao se odlazak Bejla na pozajmicu, što je Barnet odbio.

"To se neće dogoditi. Mislim da Bejl ne želi da ide na pozajmicu. On ima divan život i dom u Španiji. Mislim da bi samo u izuzetnoj situaciji pristao da ode, a pozajmice nijesu u opticaju. Garetova situacija u Realu se nije popravila", rekao je Barnet.

Mančester junajted je u više navrata pokušao da dovede Bejla, ali taj klub više nije zainteresovan.

"Mogao bi tamo da se uklopi. Mislim da bi mu dobro išlo, on je i dalje jedan od najboljih igrača na svijetu. Ali, to (odlazak u Junajted) nije baš vjerovatno", naveo je Barnet.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније