Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

18. 06. 2019. 09:09   >>  09:09

BEJLOV AGENT

Ništa od pozajmice Bajernu, to su gluposti

Fudbaler Reala Geret Bejl neće otići na pozajmicu u Bajern, jer njemački klub nije ni poslao ponudu za njega, rekao je njegov agent Džonatan Barnet za ESPN.

Španski mediji spekulisali su da će Velšanin na ljeto otići na pozajmicu kako bi pojačao napadačku liniju Bavaraca, koja je ostala bez Franka Riberija i Arjena Robena, a Barnet je te navode nazvao glupostima.

Mediji su ranije pisali da je Bejl višak u Realu i da je za njega zainteresovan Mančester junajted, a njegov agent je izjavio da 29-godišnji fubaler želi da ostane u Realu do kraja ugovora 2022. godine.

Bejl je sa Realom osvojio četiri Lige šampiona, titulu u Primeri i Kup Kralja, a u Madrid je stigao 2013. godine iz Totehnema za 100 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније