Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

17. 06. 2019. 10:54   >>  10:54

OGLASIO SE KLUB

U Junajtedu očekuju da Pogba ostane

Uprava i trener Mančester junajteda očekuju da fudbaler Pol Pogba ostane u klubu i u predstojećoj sezoni, prenijeli su danas britanski mediji.

Kako je naveo Skaj, trener Junajteda Ole Gunar Solšer smatra Pogbu jednim od najvažnijih igrača u svojim planovima u prvoj cijeloj sezoni na klupi mančesterskog tima.

Pogba je u nedjelju u Tokiju rekao da je "možda pravo vrijeme za novi izazov u nekom drugom klubu".

Za Pogbu, koji je prošlog ljeta sa Francuskom osvojio Svjetsko prvenstvo, zainteresovani su Juventus i Real Madrid.

Skaj je u aprilu prenio da je uprava Reala uvjerena da će u ljetnjem prelaznom roku dovesti dva dobra igrača iz Premijer lige, Edena Azara iz Čelsija i Pogbu iz Mančester junajteda. Azar je prošle nedjelje za 130 miliona funti prešao u Real.

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratiči doputovao je prošle nedjelje u London gdje je razgovarao sa kolegama iz Mančester junajteda o povratku Pogbe u Torino, tri godine nakon što je napustio klub i prešao u Junajted.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније