Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

14. 06. 2019. 18:40 >> 20:11
1

PREDSTAVLJENI U BEOGRADU

Vujačić i Pešukić novi fudbaleri Partizana

Crnogorski fudbaleri Igor Vujačić i Periša Pešukić predstavljeni su danas kao novi igrača Partizana. Obojica su na predstavljanju na stadionu Partizana rekli da su presrećni što su došli u Humsku, da je na njima da rade i da se što prije nametnu treneru.

 

"Od malih nogu mi je je velika želja bila da obučem dres Partizana. Oblačim dres sa velikom radošću. Radujem se dolasku u najveći klub u Srbiji, a velika mi je čast što će me sa klupe predvoditi trener Savo Milošević", rekao je Pešukić koji je u Partizan došao iz podgoričke Budućnosti.

On je zahvalio doskorašnjim trenerima Budućnosti, Branku Brnoviću i Andriji Delibašiću, s kojima je nedavno osvojio Kup Crne Gore.

"Volio bih da naredne godine uzmemo sve trofeje. Vjerujem u to, uvijek sam takav bio. Vjerujem da možemo i grupne faze Lige Evropa i do duple krune", kazao je novi desni bek Partizana.

Vujačić, koji igra na poziciji štopeta, u Partizan je došao iz Zete.

"Nadam se da ću opravdati očekivanja i kluba i navijača. Nadam se da će biti i golova, ali moj prvi zadatak je da odbranim svoj gol... Što se pritiska tiče, određena doza postoji, a na meni je da se s njim izborim. Kada je u pitanju konkurencija, samo riječi hvale za te igrače, uopšte nemam strah od konkurencije", rekao je Vujačić koji će u Partizanu nositi dres sa brojem pet.

Trener Savo Milošević je obojici poželio dobro zdravlje i da u Partizanu pokažu sve što su demonstrirali u svojim klubovima.

"Vjerujem da će tako biti. Siguran sam da će biti uspješna saradnja", rekao je Milošević.

On je istakao da je do sada imao fenomenalna iskustva sa crnogorskim fudbalerima.

"Prije šest godina sam bio dio stručnog štaba Branka Brnovića u reprezentaciji Crne Gore, ja tu državu i taj narod shvatam kao svoj. Ima jedna stvar koja može da ih odvoji od drugih, a to je karakter. Karakter tih momaka je malo čvršći, jači, a to je jedna od najbitnijih stavki u savremenom fudbalu. Pritisak se lakše nosi sa jačim karakterom, zato i vjerujem da smo uradili pravu stvar sa njima dvojicom", rekao je Milošević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније