Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 06. 2019. 18:39 >> 18:37

OFK TITOGRAD POČEO PRIPREME

Đuretić: Orjentacija kluba u budućnosti biće na mlađim igračima

Fudbaleri OFK Titograda danas su počeli su pripreme za predstojeću sezonu sa novim trenerom Dragoljubom Đuretićem i novim konceptom, koji podrazumijeva oslanjanje na mlađe igrače.

“Ovo je još jedan izazov za mene u karijeri. Izazov je još veći, jer će nekoliko standardnih prvotimaca napustiti klub. Orjentacija kluba u budućnosti biće da se oslanjamo na mlađe igrače, na sopstveni kadar. Ukoliko nekoliko iskusnih igrača ostane, pokušaćemo da napravimo kombinaciju mladih i iskusnih igrača, ukoliko se to ne desi oslonićemo se samo na mlade. Mislim da je ovaj pristup dobar i za igrače i za klub“ “, poručio je Đuretić.

Đuretić nije želio da komentariše ono što njegovu ekupu čeka u Evropi, jer još uvijek nije poznat rival "romantičara".

“Saznaćemo sljedeće sedmice. Vidjećemo da li će nas žrijeb pogledati i dati nam nekog rivala u našem rangu. Ukoliko do toga dođe, radićemo na tome da prođemo prvo kolo. Evo, vidjećemo sledeće sedmice šta će biti na žrijebu“, kazao je Đuretić.

OFK Titograd će odigrati najmanje tri prijateljske utakmice do starta kvalifikacija za Ligu Evrope.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније