Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

10. 06. 2019. 16:34 >> 16:33

KAZAHSTAN PRVI IZAZOV

"Sokoli" žele pobjedu na startu

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore respektuje Kazahstan, ali želi da pobjedom počne novi ciklus kvalifikacija za Evropsko prcvenstvo, kazao je selektor Miodrag Vukotić.

Crna Gora i Kazahstan odigraće sjutra u Podgorici utakmicu prvog kola kvalifikacija.

Vukotić je naglasio da je važno dobro početi ciklus kako bi imali mirnu situaciju pred nastavak kvalifikacija.

"Dobro smo radili, iako smo imali probleme sa povredama. Momci koji su tu su spremni, vjerujem da će dati sve od sebe da ostvarimo cilj – a cilj je pobjeda”, rekao je Vukotić na konferenciji za novinare.

On je naglasio da ova generacija nema neku ekstra-zvijezdu, ali da ima dobar kvalitet u svim linijama tima.

Vukotić smatra da ima generaciju koja prati moderne trendove, ima brzinu u napadačkom dijelu, igrače koji igraju u velikim klubovima.

"Mnogo očekujemo od ove selekcije, što mi je drago. I treba tako da razmišljamo, jer samo ako postavimo visoke ciljeve možemo i da ih ispunimo”, kazao je Vukotić.

On na raspolaganju ima Lazara Carevića, koji je već dvije godine u fudbalskoj akademiji Barselone, Iliju Vukotića iz Benfike, Ognjena Stijepovića iz Sampdorije, Sergeja Grubača iz Kjeva, kao i Nikolu Krstovića, najboljeg strijelca Telekom Prve lige.

“Vjerujem u ove momke, nećemo se pomjeriti nijednom rivalu, niti predati unaprijed”, rekao je Vukotić.

On je, komentarišući rivale u grupi, kazao da se Crna Gora neće nikome predati.

“Zašto da se borimo za drugo mjesto, zašto da ne idemo na prvo? Sigurno nećemo igrati isto protiv Kazahstana i Španije, ali i Špancima ćemo se suprotstaviti tako da možemo da ih ugrozimo”, rekao je Vukotić.

Golman Carević kazao je da je Španija u prednosti, ali da crnogorska reprezentacija ukoliko bude prava igrači se budu borili i ginuli za svaku loptu, može se nositi i sa njima.

“Tri boda su imperativ, idemo na pobjedu ne samo protiv Kazahstana, već protiv svih ekipa u grupi. Imamo kvalitet, a ako uđemo skoncentrisani i odlučni, kvalitet će doći do izražaja”, kazao je Carević.

Duel na stadionu pod Goricom počeće u 20 sati i 30 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније