Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavila: R.P. ]

10. 06. 2019. 12:18 >> 12:18
2

CKM ORGANIZUJE

Utakmica Češka - Crna Gora na nikšićkom trgu

Crnogorska kulturna mreža 10. juna, na Trgu Slobode u Nikšiću sa početkom od 20:45, organizuje gledanje fudbalske utakmice Češka - Crna Gora.

 

"Dosadašnja praksa, kada je u pitanju realizacija ovog projekta, pokazala je da je najveća posjeta uvijek bila u Nikšiču, u kojem je sjedište naše organizacije, i gradu koji je uvijek znao da prepozna sve ono što je značajno za Crnu Goru", saopšteno je iz CKM-a.

U toj NVO ocjenjuju da je organizacija javnog gledanja utakmice Crna Gora - Kosovo, sudeći po reakcijama građana, pokazala opravdanost realizacije ovog projekta.

"Crnogorski sportisti i javnost znaju da crnogorska reprezentacija ni u jednom gradu nema podršku kao što je ima kada igra u Nikšiću", poručuju iz CKM-a uz poziv građanima ovog grada i Crne Gore da dođu i svi zajedno navijaju za reprezentaciju.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније