Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

08. 06. 2019. 20:42 >> 20:42
5

LEKOVIĆ

"Zaboraviti dešavanja uoči meča sa Kosovom"

Fudbalska reprezentacija Crne Gore mora da zaboravi dešavanja uoči duela sa Kosovom i da razmišlja o narednom protivniku, selekciji Češke, kazao je član stručnog štaba, Dragoje Leković.

On je naglasio da je najvažnije da je ekipa ostala jedinstvena.

„Stefan Savić i Stevan Jovetić bili su sa timom i prije i poslije utakmice. To dovoljno govori o tome kakva su grupa", rekao je Leković.

On smatra da su igrači spremni da odgovore izazovima.

„Prvi naredni je utakmica protiv Češke. Sve što se dogodi neočekivano je teško podnijeti. Da pričamo o politici - svi znamo kakva je situacija. Mi smo morali da se ponašamo onako kako nam nameću okolnosti i vjerujem da smo reagovali najbolje što smo mogli u tom trenutku", rekao je Leković.

On je, komentarišući odlazak Ljubiše Tumbakovića, kazao da mu je žao što se sve to desilo.

"Sve su to neobične situacije. U sportu smo naučili da se uvijek pripremamo za ono prvo što slijedi, ne znajući šta sve može da se dogodi. Protiv Češke moramo da budemo pravi i ne idemo tamo samo da odigramo meč, već da probamo da pobijedimo. Vidjećemo da li ćemo uspjeti", rekao je Leković.

On je najavio mogućnost da ekipa bude jača za oporavljenog Nikolu Vukčevića.

"Vukčević bi trebalo da bude spreman. Znamo kvalitete Češke, jača je ekipa od Kosova", zaključio je Leković.

Duel Crne Gore i Češke na programu je u ponedjeljak u Olomucu.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније