Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, Objavila: R.P. ]

07. 06. 2019. 21:10   >>  21:10 1

"ULTRASI"

Najmanje 100 poljskih navijača privedeno u Skoplju

Najmanje 100 poljskih navijača privedeno je večeras u Skoplju pred početak utakmice Sjeverna Makedonija – Poljska zbog nasilničkog ponašanja, objavila je Televizija Telma pozivajući se na policiju.

Kako se navodi, navijači poljske fudbalske reprezentacije su se potukli između sebe u blizini stadiona "Toše Proeski", nakon čega ih je policija uhapsila u odvezla u dva gradska autobusa.

Poljski navijači koji su juče počeli da pristižu u Skoplje, odmah po dolasku su počeli da izazivaju nered po gradu i sinoć su privedena četiri navijača koji su se između sebe potukli u jednom kafiću na centralnom gradskom trgu "Makedoniija".

Makedonska policija je potvrdila dolazak 2.000 navijača iz Poljske, čiji "Ultrasi" važe za jednu od najegresvnijh navijačkih grupa, na meč kvalifijacija za Euro 2020.

Utakmica terećeg kola Sjeverna Makedonija - Poljska počela je u 20.45.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније