Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: F.R. [ Beta ]

06. 06. 2019. 23:34 >> 23:34

LIGA NACIJA

Holandija preko produžetaka do finala

Fudbalska reprezentacija Holandije plasirala se večeras u finale Lige nacija, pošto je nakon produžetaka u Gimaraešu pobijedila Englesku s 3:1.

Holandija će u finalu Lige nacija igrati protiv Portugala u nedhelju od 20 sati i 45 minuta.

Selekcija Engleske bila je ravnopravan rival u prvih 45 minuta, čak je i došla do vodećeg gola u 32. minutu iz jedanaesterca koji je postigao Markus Rašford.

Holandija je ipak u 73. minutu izjednačila poslije kornera i situacije u kojoj se najbolje snašao Matijas de Liht.

Engleska je desetak minuta kasnije došla do novog gola, strijelac je bio je Džesi Lingard, ali je nakon konsultacija VAR, pogodak poništen zbog minimalnog ofsajda.

Meč je potom otišao u produžetke, u kojima je Holandija bila bolji rival, a golove za trijumf postigao je Kvinsi Promes u 97. i 114. minutu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније