Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

07. 06. 2019. 11:37 >> 11:37

NAKON 17 GODINA

Fiorentina dobila novog vlasnika

Fudbalski klub Fiorentina dobio je novog vlasnika. Riječ je o italijansko-američkom biznismenu Roku Komisiju.

Iako nije zvanično potvrđen iznos za koji je 69-godišnji Komisio kupio “violu“, italijanski mediji navode da se radi o sumi između 160 i 170 miliona eura.

Inače, Komisio je vlasnik pete najveće kompanije za kablovsku televiziju u Sjedinjenim Američkim Državama i Njujork Kosmosa, fudbalskog kluba iz ASL lige.

Fiorentina iza sebe ima jako lošu sezonu u kojoj je Seriju A završila na 16. mjestu, sve tri boda iznad zone ispadanja. Klub je u proteklih 17 godina vodila porodica Dela Vale, koja ga je preuzela poslije bankrota 2002.

Komiso je rođen u Kalabriji, a sa 12 godina je napustio Italiju i odselio u SAD. Nalazi se na Forbsevoj listi 500 najbogatijih ljudi u SAD-u.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније