Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

05. 06. 2019. 19:49 >> 19:49

POSAO GOTOV

Azar novi igrač Reala, platili ga 100 miliona eura

Španska televizija "El Chiringuito" ekskluzivno je objavila da je transfer Edenaa u Real Madrid gotova stvar.

Službena objava očekuje se kroz nekoliko sati, najkasnije ujutro, a Real je, navodno, platio oko 100 miliona eura za belgijsku zvijezdu.

Inače, televizija "El Chiringuito" ima izvore iz najviših krugova Kraljevskog kluba i njihove ekskluzive ovog tipa, poput vijesti o transferu Ronalda u Juventus, u pravilu su bivale potvrđene od strane kluba tokom istog dana, piše Anadolija.

Vijest o Azarovom transferu odmah su prenijeli u brojni drugi španski mediji.

Osim Azara, El Chiringuito je objavio da je Real dogovorio i transfer Ferlanda Mendija iz Liona.

Azar je u Čelsi stigao 2012. godine iz Lila. Za “plavce“ je odigrao 352 takmičarske utakmice i postigao 110 golova. Osvojio je dvije titule šampiona Engleske, po jedan FA i Liga kup, dok je na međunarodnoj sceni u dva navrata podigao pehar Lige Evrope.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније