Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

05. 06. 2019. 16:45 >> 16:53

TRAŽI NOVE IZAZOVE

Eriksen želi da ode iz Totenhema

Fudbaler Totenhema Kristijan Eriksen rekao je danas da želi da napusti klub u potrazi za novim izazovima.

"Sada sam u fazi karijere gdje želim da probam nešto novo. Poštujem klub i sve što se dešavalo u Totenhemu i ništa negativno ne mogu da kažem. Ali, želio bih da probam nešto novo. Nadam se da će odluka biti donijeta tokom ljeta. Takav je plan. U fudbalu se nikad ne zna, ali bolje je da se takve odluke donesu što prije", rekao je Eriksen, prenio je Eurosport.

Mediji su spekulisali da bi Eriksen mogao da pređe u Real Madrid, koji želi da uloži novac u tim, poslije neuspješne sezone, bez trofeja.

"Real Madrid je korak naprijed, ali to bi značilo da iz Reala moraju da kontakntiraju ljude iz Totenhema i da kažu da žele Kristijana, a to do sada nijesu uradili", naveo je Eriksen.

"Sve zavisi od vlasnika, ali i drugog kluba. Takođe, mogu i da pregovaram o novom ugovoru. Ne možeš sam da odrediš termine, ali ako odlazim iz Totenhema, to će morati da bude korak naprijed", dodao je on.

Eriksenov ugovor sa Totenhemom ističe za godinu dana, što znači da klub mora da ga proda ovog ljeta ako želi obeštećenje. Predsjednik Danijel Levi odredio je 130 miliona funti za Eriksena.

Danski fudbaler može narednog ljeta da napusti klub kao slobodan igrač, ako ne produži ugovor ili ne pronađe angažman ovog ljeta.

Upitan da li bi ostao u Totenhemu i naredne sezone, pa da ode iz kluba kao slobodan igrač, on je odgovorio: "Teško je reći, zavisi od mogućnosti".

"Ako ne bude uzbudljivih ponuda, zašto ne bih ostao u Totenhemu? Ako potpišem novi ugovor, zavisi od uslova", rekao je Eriksen.

Eriksen je 2013. godine iz Ajaksa došao u Totenhem, za koji je odigrao 277 utakmica, postigao 66 golova i imao 80 asistencija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније