Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavila: M.M.Lj. ]

04. 06. 2019. 09:21   >>  09:21 1

REAL JUNAJTEDU

Daju trojicu fudbalera za Pogbu

Španski velikan Real Madrid mogao bi da ponudi Mančester Junajtedu trojicu fudbalera u zamjenu za napadača Pola Pogbu, prenose britanski mediji.

 

Kako se navodi, "kraljevski klub" spreman je da na "Old Traford" pošalje Gereta Bejla, Džejmsa Rodrigeza i Kejlora Navas, kako bi na "Santjago Bernabeu" stigao 26-godišnji Francuz.

Ističe se da je Bejlova budućnost u Madridu neizvesna i da je pred povratkom u Premijer ligu. Navas više nije startni golman Madriđana, pošto je tu funkciju preuzeo Tibo Kurtoa, a za Rodrigeza se ne očekuje da će se vratiti u Realu po isteku njegove pozajmice u minhenskom Bajernu.

Dodaje se da je Pogba zainteresovan za transfer u Real, jer će mu "kraljevski klub" omogućiti igranje u Ligi šampiona naredne sezone.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније