Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ mozzartsport.com; Objavila: M.M. ]

31. 05. 2019. 08:46 >> 08:45

POTPIS U SVITANJE

Antonio Konte novi trener Intera

Ono što je mjesecima najavljivano, dobilo je zvaničan oblik. Antonio Konte vratio se u Seriju A i sjeo na klupu Intera.

 

Neroazuri su jutros, tačno u 6.00 - vjerovatno da bi udovoljili kineskom tržištu odakle porodica Žang vodi klub - potvrdili da je nekadašnji selektor Italije preuzeo dužnost šefa stručnog štaba poslije rastanka sa Lućanom Spaletijem.

Bivši trener Juventusa potpisao je ugovor na tri godine i u tom periodu osnovni cilj biće mu da svrgne crno-bijele sa trona na koji ih je i doveo prije osam godina kad je počela strahovlada Kalčom.

Sam Konte, čekao je godinu dana poslije otkaza u Čelsiju na novi posao, a kako je rekao u prvom obraćanju navijačima, došao je da opet osvoja trofeje. Kao što je činio sa Juveom u londonskim Plavcima.

"Izabrao sam Inter zbog njegovih ambicija, projekata i istorije. Osm toga, ovaj klub je gladan trofeja i učiniću sve da ga vratim tamo gdje pripada", rekao je Konte, preciziravši da mu je osnovna ideja da napadne Skudeto, koji se na stadionu "Đuzepe Meaca" čeka od 2010. i triplete Žozea Murunja.

Prema nezvaničnim saznanjima italijanskih medija, Antonio Konte će zarađivati 11.000.000 eura po sezoni, a dobiće solidan budžet da odabere pojačanja o svojoj volji, jer je Inter oslobođen problema sa finansijskim fer-plejom s kojim se mučio prethodnih sezona, pa može da formira kud i kamo konkurentniji tim. Već je dogovoren prelazak štopera Dijega Godina iz Atletiko Madrida, šuška se da je završen i posao oko angažmana Edina Džeka, biće poslata nova ponuda Mančester junajtedu za Romelu Lukakua (Crveni đavoli ga cijene na 70.000.000 eura), što jasno pokazuje da za Maura Ikardija u budućem timu nema mjesta. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније