Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 05. 2019. 22:52 >> 23:07

BRNOVIĆ ZADOVOLJAN

"Trofej za momke, klub, predsjednika, 'varvare' i Čaku"

Srećan sam što su ovi momci osvojili pehar, poručio je trener fudbalera Budućnosti Branko Brnović.

Fudbaleri podgoričke Budućnosti osvojili su Kup Crne Gore, nakon što su večeras, na stadionu pod Goricom, pobijedili u finalu cetinjski Lovćen 4:0 (2:0).

"Srećan sam što su ovi momci osvojili pehar, zbog njih samih, svih nas, kluba, predsjednika koji je puno uložio, 'varvara', zbog Čake, koji je zbog nepromišljene stvari, gdje nije sam kriv, završio tamo gdje je završio", kazao je Brnović.

Strateg "plavih" najavio je i pojačanja za Evropu.

"Nadam se da će ekipa ostati na okupu i da ćemo uz dva-tri pojačanja obradovati i naše navijače u Evropi", dodao je Brnović.

Brnović je poručio "Lovćenu" da im od srca želi da u baražu ostanu u Prvoj ligi.

"I prije utakmice sam rekao da je dobro što igramo sa Lovćenom, jer Cetinjani vole fudbal. Šteta što nemaju svoj stadion, jer bi se u tom slučaju borili za vrh tabele", zaključio je Brnović.

Budućnost je peti put igrala u finalu Kupa Crne Gore, a jedini trofej osvojila je 2013. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније