Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

28. 05. 2019. 21:34 >> 21:34

SARI O FINALU LE

"Šanse da Kante zaigra su 50:50"

Trener fudbalera Čelsija Mauricio Sari rekao je danas da su šanse 50:50 da će N'Golo Kante biti spreman za finale Lige Evropa protiv Arsenala.

Kante je povrijedio koljeno na treningu u subotu i sada se bori sa satom kako bi bio spreman za sjutrašnje finale u Bakuu. On je danas trenirao odvojeno od ekipe.

"Ima mali problem s koljenom, nije ozbiljna povreda, ali je sada problem vrijeme. Mislim da su njegove šanse 50:50 u ovom trenutku", rekao je Sari, prenose britanski mediji.

"Nadam se da će se oporaviti, veoma je važan za nas. Bez njega smo u problemu", dodao je Sari.

I pored toga što Čelsi sjutra očekuje važan meč, novinare u Bakuu je interesovala i budućnost Sarija, obzirom da ga mnogi već vide kao trenera Juventusa.

"Želim da razmišljam samo o finalu. Imam ugovor s Čelsijem na još dvije godine, tako da ću prije svega razgovarati sa Čelsijem. Ali, sada nije trenutak", rekao je Sari.

On je kazao da je Čelsi imao "divnu sezonu".

"Prošle godine Čelsi nije ušao u Ligu šampiona, sada jesmo. Igrali smo finale Liga kupa, izgubili smo na penale od Mančester sitija, najboljeg tima u Evropi u ovom trenutku. Sjutra ćemo igrati finale Lige Evropa... Mislim da smo imali veoma dobru sezonu", rekao je Sari.

Finale Lige Evropa između Arsenala i Čelsija igra se sjutra od 21.00 na Olimpijskom stadionu u Bakuu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније