Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

25. 05. 2019. 17:30 >> 17:29

KRAJ SAGE

Tuhel ostaje u PSŽ-u do 2021.

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Tomas Tuhel produžio je danas ugovor sa tim klubom do juna 2021. godine.

Njemački trener je u PSŽ stigao juna 2018. godine i iza njega je teška prva sezona u kojoj je uspio da samo odbrani titulu šampiona Francuske.

Zbog slabijih rezultata od očekivanih mediji su spekulisali da će Tuhel dobiti otkaz, ali je danas stavljena tačka na te priče.

"Oduševljen sam što sam produžio ugovor. Želim da zahvalim klubu na povjerenju koje imaju u mene i moj stručni štab. Ovo samo pojačava moju ambiciju da ovaj tim, kroz naporan rad, odvedem na vrh. Siguran sam da najbolje tek dolazi", rekao je Tuhel.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније