Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

24. 05. 2019. 13:52   >>  13:54

UPRKOS PODRŠCI CR7

Murinjo ne dolazi u Juventus

Portugalac Žoze Murinjo neće preuzeti Juventus, uprkos podršci koju je dobio od fudbalera te ekipe Kristijana Ronalda, prenio je danas Skaj.

Juventus nema dovoljno novca da dovede Murinja, koji je u decembru dobio otkaz zbog loših rezultata u Mančester junajtedu.

Crno-bijeli su potrošili 100 miliona eura na dovođenje Ronalda iz Reala prošlog ljeta, zbog čega nemaju dovoljno sredstava za dovođenje Murinja.

Kako se navodi, Ronaldo je bio spreman da ostavi po strani razlike i nesuglasice koje je imao sa Murinjom dok su zajedno bili u Real Madridu, kako bi Portugalac preuzeo crno-bijele iz Torina.

Skaj je naveo da Murinjo i Ronaldo sada imaju "zdrav odnos" i da bi mogli zajedno da rade u budućnosti.

Murinjo je 2010. godine osvojio Ligu šampiona sa Interom, velikim Juventusovim rivalom.

Italijanski mediji prenijeli su da će Juventus 4. juna imenovati Pepa Gvardiolu za novog trenera, ali je član uprave Mančester sitija za Skaj Italija naveo da su to "neosnovane glasine".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније