Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

24. 05. 2019. 12:42 >> 12:48

PROŠAO TRENAŽNI PROCES

Nikočević zadovoljava Barsine kriterijume

Talentovani crnogorski fudbaler Ognjen Nikočević zadovoljava Barselonine kriterijume i pozvan je da u što kraćem vremenskom periodu postane dio škole tog španskog fudbalskog giganta, kazao je otac osmogodišnjeg igrača Veljko Nikočević.

On je naglasio da je Ognjen Nikočević drugi put prošao trenažni proces i dobio ponudu da ostane da živi i trenira u najprestižnijoj školi fudbala u svijetu, La masiji.

"Detaljno su nam objasnili koje su to Ognjenove vrline i na čemu bi oni radili sa njim u periodu njegovog odrastanja. Saopštili su nam da zadovoljava Barselonine kriterijume i da može da ostane kod njih, ili im se priduži što prije kako bi počeli da primjenjuju njihovu filozofiju igre u koju se on odlično uklapa. To ćemo i uraditi čim obezbijedimo uslove za to, nadam se najkasnije do septembra“, kazao je Nikočević agenciji MINA.

On je podsjetio da je Ognjen Nikočević pobjednik prošlogodišnjeg kampa Barselone u Novom Sadu i Ajaksa u Holandiji.

„Prije pola godine bio je već jednom u Barseloni, nakon čega nedavno je još jednom pozvan da odradi pet treninga i odigra utakmicu. U tom meču odigrao je odlično i bio strijelac dva gola. Španski treneri su Ognjena izabrali u top deset igrača u dvije generacije, 2010. i 2011. godište koje ukupno imaju oko 90 fudbalera“, rekao je Nikočević.

On je istakao da su njihovi planovi da se presele u Španiju, navodeći da tu priliku ne smiju da propuste.

Nikočević je kazao da je Ognjen sa četiri godine počeo da trenira u podgoričkoj školi fudbala Mondijal, iz koje je prešao u Zlatnu loptu, čiji je i sada član.

„Omiljeni igrač mu je Mesi. Mnogo voli fudbal i vjeruje da će jednog dana obući dres Barselone“, kazao je Nikočević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније