Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 05. 2019. 18:44 >> 18:57
1

OD SELTIKA DO ZVEZDE

Evo s kim Sutjeska može igrati u Evropi

Fudbaleri Sutjeske odbranili su titulu prvaka i ujedno obezbijedili još jedan nastup u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Nikšićani će kvalifikacije početi od prvog kola, a poznato je 15 od 16 potencijalnih rivala za prvu rundu. Nepoznanica je samo koji će tim doći iz Bugarske. Ludogorec ima bod prednosti nad CSKA Sofijom, dva kola prije kraja.

Ako osvoji titulu biće nosilac, u suprotnom, među povlaštenim ekipama mogli bi da se nađu Sarajevo, jermenski Pjunik, litvanska Suduva ili Valeta sa Malte.

Potencijalni rivali Sutjeske za sada su: Seltik (Škotska), BATE Borisov (Bjelorusija), FK Astana (Kazahstan), Karabag (Azerbejdžan), Maribor (Slovenija), Crvena zvezda (Srbija), Šerif (Moldavija), Rozenborg (Norveška), Helsinki (Finska), Dandalk (R. Irska), Didelanž (Luksemburg), Škendija (Makedonija), TNS (Vels), Slovan (Slovačka) i AIK (Švedska).

Žrijeb je 18. juna, prvi mečevi igraju se 9/10. jula, revanši 16/17. jula.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније