Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 05. 2019. 23:05   >>  23:07

ČETIRI GOLA ČAĐENOVIĆA

Bokelj ovjerio plasman u baraž, tri tima u igri za opstanak

Fudbaleri Bokelja obezbijedili su baraž za popunu Prve lige. Kotorani su u pretposljednjem kolu drugoligaškog karavana igrali neriješeno sa Arsenalom 2:2, ali im je i bod bio dovoljan zbog poraza Otrant-Olimpika.

Bokelj će plasman u elitu igrati sa Rudarom.

Otrant-Olimpik je na svom terenu ubjedljivo poražen od Mladosti iz Lješkopolja 5:1 za goste, a čak četiri gola za nbogo prvoligaša postigao je Čađenović.

Kom je sa 2:0 savladao Igalo i osigurao drugo mjesto na tabeli. Tim sa Zlatice će u baražu igrati protiv Lovćena.

Na dnu ključa, pošto kolo prije kraja Igalo, Dečić i Jezero imaju po 43 boda.

U posljednjoj rundi, koje je na rasporedu u subotu, Igalo će dočekati tim iz Plava, dok Dečić ide na noge otpisanim Berancima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније