Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

19. 05. 2019. 18:47   >>  20. 05. 2019. 15:59 5

ZETA NA KORAK OD EVROPE

Opet šampioni - Sutjeska odbranila titulu

Fudbaleri Sutjeske odbranili su titulu prvaka Crne Gore, pošto su danas kraj Bistrice savladali Grbalj 2:0.

Nikšićani su tako, kolo prije kraja, stekli nedostižnih šest bodova prednosti u odnosu na Budućnost koja je remizirala na gostovanju Rudaru 2:2.

Sutjeska je osvojila četvrtu titulu u nezavisnoj Crnoj Gori, ima jednu više od Budućnosti, a dvije od Rudara i Mogrena. Nikola Rakojević postao najtrofejnijii trener u našoj zemlji sa tri titule.

Pobjedu domaćinu danas donijeli su Marušić i Marković.

Budućnost je dva puta vodila u Pljevljima (pogađali Boljević i Stojiljković) ali nije uspjela da slavi. Rudar je do boda, koji mu ne znači ništa jer ide u baraž, došao golovima Zečevića i Vukovića.

Zeta je korak od plasmana u Evropu, nakon sigurne pobjede nad Mornarom 3:0. Strijelci za tim iz Golubovaca bili su Krstović, Sekulić i Ivan Vukčević.

Zeta je treća i ima dva boda više od Titigrada koji je pobijedio Lovćen 3:1.

U meču bez rezultatskog značaja, Iskra je bila ubjedljiva na gostovanju Petrovcu 4:0.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније