Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

19. 05. 2019. 09:30 >> 09:31
1

HOĆE DA JE NJEGOVA POSLJEDNJA

Zidan zaprijetio odlaskom iz Reala

Trener Reala Zinedin Zidan zaprijetio je mogućnošću da po drugi put napusti klupu Reala ukoliko njegova riječ ne bude posljednja kad je riječ o timu.

Zidan se obratio medijijma uoči nedjeljnog meča posjlednjeg, 38. kola La Lige u kojem Real dočekuje ekipu Betisa.

Očigledno je da postoje velika razmimoilaženja između Zidana i predsjednika Florentina Peresa. Zizu želi Pogbu, Peres bi da dovede Nejmara, konačno, trener bi da prvi golman bude Kejlor Navas, a Peres da to bude Tibo Kurtoa.

Mnogo toga za sada ne štima u odnosima Zidana i Peresa što je bilo karakteristično i za prethodni boravak Zidana na klupi Reala kada je riješio da ode.

"Reći ću vam sljedeće sezone ko će mi biti prvi golman, a ko drugi. To će biti moja odluka, naravno. Šta mislite ko donosi odluke o timu? To je jasno kao dan. Ja sam trener i ja ću donositi odluke. U suprotnom, ako ne bude tako, odlazim", zaprijetio je Zidan.

On je jasno podvukao da je riječ o timu.

"Da budem jasan, ovo se odnosi na izbor tima. Što se tiče transfera i ostalih stvari, postoje ljudi koji rade na tome, u tome smo zajedno. Ali u izboru tima, oko toga ko igra, a ko ne, to odlučujem ja sa svojim saradnicima", jasan je Zidan.

Konačno, pričao je i o svom sinu, golmanu Luki Zidanu.

"Prošao je kroz cio sistem, kao mlad golman i dokazao da ima top klasu. Ništa od kluba nijesam tražio kad je on u pitanju, nijesam tražio da bude drugi golman naredne sezone. Sve će biti jasno, ali to što mi je sin ne mijenja ništa", zaključio je Zidan.

Meč između Reala i Betisa igra se u danas od 12 časova na "Sanbtjago Bernabeu".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније