Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 05. 2019. 22:54   >>  20. 05. 2019. 08:24

SVE RIJEŠENO U ŠPANIJI

Đirona, Ueska i Rajo ispali iz Primere

Nakon što je u Španiji riješeno pitanje koji će klubovi naredne sezone igrati Ligu šampiona, u večernjim terminima je riješeno i pitanje opstanka.

Iako su postojale jako male šanse da Selta ispadne iz lige, fudbaleri Đirone su sve učinili kako bi se to desilo, ali na kraju nijesu uspjeli da naprave senzaciju.

Oni su u gostima izgubili od Alavesa sa 2:1, dok je Selta kući protiv Rajo Valjekana odigrala 2:2 što joj je bilo dovoljno da i teoretski osigura opstanak u ligi.

Treba reći i to da su u preostalom meču koji je počeo od 20.45 sati fudbaleri Ueske pobijedili Leganjes i na taj način se časno oprostili od Primere.

Dakle, iz Primere su ispali Đirona, Ueska i Rajo, a Selta će i naredne sezone igrati u društvu najboljih.

Prvak je Barselona, u Ligu šampiona još idu Atletiko Madrid, Real i Valensija, dok će u Ligu Evrope Hetafe, Sevilja i Espanjol.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније