Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 09. 2013. 12:34 >> 12:34

ZAKASNILI

Koentrao ne ide u Junajted

Mančester Junajted ipak nije uspio da dovede u svoje redove Fabija Koentraa na pozajmicu iz Reala, zbog formalnosti koje nijesu obavljene do dozvoljenog roka.

Menadžer Junajteda Dejvid Mojes je svu pažnju usmjerio ka Koentrau zbog nemogućnosti da dovede Lejtona Bejnsa na „Old Traford“.

Ipak, iako se činilo da će Koentrao na godinu dana postati „crveni đavo“, nije kompletirana sva dokumentacija i on će ostati u Madridu.

Vijest o novom neuspješnom transferu nije uopšte zabavila navijače Junajteda, koji nijesu zadovoljni obavljenim poslom tokom prelaznog roka.

Ako je za utjehu navijačima prvaka Engleske, Maruan Felaini je došao u posljednjim trenucima prelaznog roka na „Old Traford“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније