Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ fscg.me ]

16. 05. 2019. 20:21   >>  20:30

FSCG SAOPŠTIO

Radovi u Baru, Danilovgradu i Podgorici teku po planu

Investicije Fudbalskog saveza Crne Gore u Baru, Danilovgradu i Podgorici odvijaju se planiranim tempom, saopšteno je iz te asocijacije.

Navodi se da se na stadionu SRC ,,Topolica“ u Baru trenutno radi na rekonstruciji svlačionica i tribine, na kojoj će biti postavljenje stolice. Sve to je dio prve faze rekonstrukcije, dok će se u drugoj postaviti nova podloga na terenu i novi sistem za navodnjavanje.

Uprkos nepovoljnim vremenskim prilikama za građevinske radove, reflektorsko osvjetljenje u narednom periodu dobiće stadioni Iskre i OFK Titograda. FSCG finansira 95 odsto projekta u koji je uključeno postavljanje reflektora i prateće opreme.

Takođe, intenzivno se radi na izgradnji pomoćnog terena sa prirodnom podlogom u okviru Trening kampa FK Budućnost. FSCG u cjelosti finansira ovaj projekat vrijednosti oko 400 hiljada eura.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније