Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 05. 2019. 16:55 >> 16:53

SAVIĆEVIĆ PORUČIO

Meč sa Kosovom kao i svaki drugi

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević smatra da je predstojeći meč protiv selekcije Kosova utakmica kao i svaka druga.

“Očekujem da se svi ponašaju kao i na svaku drugu himnu, nema tu specijalnog ponašanja, to je utakmica kao i svaka druga. Odigraćemo kako najbolje umijemo, da probamo da osvojimo tri boda i zadržimo šanse za drugo mjesto u grupi”, rekao je Savićević Tanjugu u Beču, gdje je učestvovao u prezentaciji Crne Gore u organizaciji mreže za razvoj biznisa u jugoistočnoj Evropi (SEEBDN) i bečkog dnevnika "Prese".

Utakmica se igra 7. juna u Podgorici pred praznim tribinama, jer je Fudbalski savez Crne Gore kažnjen jednom utakmicom igranja bez prisustva navijača, zbog rasističkih incidenata na meču sa Engleskom. Savićević je rekao da Crna Gora nije zaslužila takvu kaznu.

"Ali, desilo se da jedna grupica od sedam-osam ljudi uradi ono što nisu smjeli da urade i mi smo dobili drastičnu kaznu koju nijesmo zaslužili i koju ćemo vjerovatno morati da odradimo protiv Kosova. Napisali smo žalbu, ali nijesam siguran da će nam ona biti usvojena", rekao je Savićević.

On je ocijenio da je Liverpul favorit u predstojećem finalu Lige šampiona.

"Liverpul je favorit, ali Totenhem je u dosadašnjem toku takmičenja i u Ligi šampiona i u Premijer ligi pokazao da je dobra ekipa i da može da se nada pobjedi u finalu. Zašto ne?”, rekao je Savićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније