Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 09. 2013. 10:18 >> 10:19

NOVA BUDUĆNOST

Ozil: Idemo po trofej

Njemački reprezentativac Mesut Ozil prešao je iz madridskog Reala u Arsenal za 47 miliona eura, što je najveći transfer u istoriji „topdžija“.

Ozil je potpisao sa londonskim klubom petogodišnji ugovor, a na 'Emirejtsu' će zarađivati 150.000 eura nedjeljno.

„Gledam sa ponosom na predivne tri godine u Real Madridu gdje sam se razvio kao sportista i osoba. Osvojili smo tri trofeja, a ja sam bio standardan. Sada se radujem mojoj budućnosti u Premijer ligi sa Arsenalom. U razgovoru sa Arsenom Vengerom odmah sam osjetio šta mi je falilo. Odužiću se klubu i navijačima na svakoj utakmici. Sada želim da pomognem klubu da konačno osvojimo trofej“, rekao je Ozil.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније