Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92, Objavila: J.B.Č. ]

16. 05. 2019. 12:20   >>  12:20

ZVANIČNO

Otvorena istraga protiv Mančester sitija

Mančester siti je zvanično prijavljen nadležnim organima UEFA zbog sumnje na kršenje pravila finansijskog fer-pleja.

Podsjetimo, Siti je 2014. godine kažnjen sa 49 miliona funti i dobio je zabranu transfera zbog kršenja pravila, a UEFA je odlučila da pokrene novu istragu, pošto su se pojavile indicije da je klub iz Mančestera ponovo prekršio pravila.

"Tijelo za finansijsku kontrolu klubova, odnosno istražna komisija, otvorili su istragu o Mančester sitiju 7. marta 2019. godine, zbog sumnje na kršenja regulativa o finansijskom fer-pleju, koje su iznijete u medijima", navedeno je u saopštenju UEFA.

Takođe se ističe da UEFA neće davati dalje komentare o ovoj temi dok ne bude donijeta konačna odluka.

Iz Sitija je saopšteno da je ovakav razvoj situacije razočaravajući, ali ne i iznenađujući.

"Medijski navodi su upućivali na to da je istraga pokrenuta. Siti je uvjeren u pozitivan ishod. Optužbe su lažne, a dosad donijete odluke sadrže greške, pogrešne interpretacije i konfuzne formulacije", navedeno je u saopštenju Sitija.

Šampion Premijer lige bi mogao da se suoči sa zabranom transfera igrača.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније