Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

15. 05. 2019. 23:19   >>  23:18

ŠOK ZA LIDS

Derbi poslije preokreta izborio plasman u finale baraža

Fudbaleri Derbija plasirali su se večeras u finale baraža Čempionšipa, pošto su večeras u gostima poslije preokreta pobijedili Lids sa 4:2.Derbi je tako ukupnim rezultatom 4:3 pobijedio Lids koji je bio na pragu direktnog plasmana u Premijer ligu, ali je ekipa Marsela Bjelse ipak u finišu prvenstva posustala i ostala bez povratka u najjači rang engleskog fudbala.

Lids je pred svojim navijačima poveo golom Stjuarta Dalasa u 24. minutu, pa je tako u tom trenutku praktično imao vođstvo od 2:0, obzirom na to da je prvi meč dobio sa 1:0.

Derbi je ipak pred odlazak na poluvrijeme uspio da izjednači preko Džeka Merijota u 45. minutu, da bi preokret ekipi Frenka Lamparda donio Mejson Maunt u 46, poslije svega nekoliko sekundi igre u drugom dijelu.

Gosti su 58. minutu došli do potpunog preokreta, pošto je Heri Vilson pogodio iz jedanaesterca, ali je Lids smanjio zaostatak u 62. drugim golom Dalasa.

Lids je u tim trenucima imao rezultat koji ih je vodio u produžetak, ali su u 78. minutu ostali s igračem manje pošto je Gaetano Berardi dobio drugi žuti karton.

Derbi je samo četiri minuta kasnije došao do odlučujućeg gola, a strijelac je bio Skot Maloun.

U finalu baraža engleskog Čempionšipa 27. maja na stadionu Vembli sastaće se Derbi i Aston Vila koja je eliminisala Vest Bromvič Albion.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније