Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija [ Objavio: O.Z. ]

15. 05. 2019. 12:43 >> 12:43

TRAŽE ZAMJENU ZA GRIZMANA

Dibala prvi izbor Atletika

Francuz Antoan Grizman u utorak je objavio da će na kraju sezone napustiti Atletiko Madrid, a klub koji s klupe vodi Dijego Simeone krenuo je u potragu za njegovom zamjenom. Prema navodima španskih i italijanskih medija, prvi Simeonov izbor je njegov zemljak Paolo Dibala, napadač torinskog Juventusa.

Očekuje se da će Grizman uskoro biti predstavljen kao veliko pojačanje Barselone, koja je odavno iskazala spremnost da Atletiku plati otkupnu klauzulu u vrijednosti od 125 miliona eura.

Atletiko je i u prošlom ljetnom prelaznom roku želio Dibalu, ali transfer nije realizovan. Prema navodima medija Simeone izuzetno cijeni argentinskog napadača i učiniće sve da ga naredne sezone ima u svom timu.

Dibala je u Juventusu od 2015. godine, kada je iz Palerma stigao za 32 miliona eura. Za "staru damu" 25. godišnji fudbaler odigrao je 180 takmičarskih utakmica i postigao 78 golova. U dresu reprezentacije Argentine nastupio je 19 puta uz samo jedan pogodak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније